Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undrar hur ?



when there is
now tomorrow

att mötas


how will
my heart go on

det kan jag
inte förstå


maybe you
got the answer

för oss
båda två




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 225 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-30 18:47



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Text som berör
Hjärtat stannar upp men fortsätter att slå för det som varit
2015-05-01

  Hanna Mari Wallin
Du är en sann kärleks Poet


2015-05-01

  Lars Hedlin
Life and love will find a way
2015-04-30

  Lars Hedlin
Life and love will rund a way....
2015-04-30

  Rise Little One
There is always a way...
2015-04-30

    ej medlem längre
Svåra frågor vars svar hänger i luften...
2015-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell