Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden är din, fina barn...


Ett barn har dött

 

 

 

 

Drömmar i slowmotion. Reflektioner av ljus.

 

Andas, andas...

 

Världen i ett vattenglas, såpbubblor blöder, glasbitar helar vilsna själar.

 

Andas, andas, livet är ingen självklarhet, andas, andas... livet försvinner lätt mellan fingrarna...

 

 




Bunden vers av genni VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-04-30 21:31



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
En vackert målande dikt om livets andetag... mellan dödens vingslag...
2015-05-07

  anits VIP
En text som som griper tag och är mycket berörande!
2015-05-07

  lodjuret/seglare VIP
Det dör folk hela tiden. Även barn. Det är tidens gång sägs det. Även poesin sägs ibland vara i utdöende. Men det märks då inte här.
2015-05-01

  Lars Hedlin
Starkt i beröring!
2015-05-01

  Per "Läsaren" Sörqvist
berör så
2015-04-30

  aol
Rörande starkt skaldat
2015-04-30
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP