Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bygga utifrån och in..



jag har
just nu

två val

antingen bli
sant stark

inifrån
och ut


eller riva
mig sönder
och samman

förgås




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 243 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-05-01 07:24



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Önskar dig den styrkan du behöver!
2015-05-01

    ej medlem längre
En stund för andhämtning innan nästa steg tas....var stark!
2015-05-01

    ej medlem längre
'Sant stark
inifrån
och ut'

, känns som klokt beslut,

2015-05-01

  Lars Hedlin
En liten stund i taget med ljusa tankar och med värmande ord tills din själ och ditt hjärta fylls av kärlek och närhet..
Varm kram och omtanke sänder jag dig <3
2015-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell