Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rita mig vacker


flyktigt snuddar
tanken


dina mörka
gnistrande ögon

dina sensuella
läppar

som ritar mina
fuktiga


och dina starka
armar

som varligt sveper
in mig till livets källa




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 235 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-05-01 15:55



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
Mjukt och vackert mellan två som älskar varandra...
2015-05-02

    ej medlem längre
Varsamt vackra ord.
2015-05-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Finstämd kärleksdikt!
2015-05-01

  Lars Hedlin
Helt underbar...varmt och ömt :)
2015-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell