Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När en ensamstående mamma försöker hitta sig själv, ensam hemma...


Ensamhetens håla

Alla är borta, men inte jag
Måste hitta dörren och kanske andas ett par andetag
Ett för mig eller två för de som inte har andats
Snälla dörr, öppna dig för mig
Ensam men inte tankefri
Tanken den flyger, håll i så den inte slipper förbi
Förbi i ett ögonblick då är dörren låst och allt som tanken gett
Är borta och dörren går i baklås
Lev i nuet, tänk inte sen.. ge efter för glädjen för vad gör du annars i morgon, då ögonblicket är förbi!
Ensam men inte helt fri, vad vill du göra nu?
Hitta dig själv, andas och var ödmjuk med dig själv
Snälla dörr öppna dig sesami!




Fri vers av zamillans
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-05-01 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zamillans
zamillans