Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi ses

ett sista farväl
är sagt

eller
vi ses

mystisk maffigt
mullrande
musik
inleder

stämningen
i moll

hon talar ut
sitt tal i värme
med empati
kärlek

skildrar det
vi alltid önskade
men aldrig
fick

skildrar ditt liv
din humor din
konstnärssjäl
görs levande
en stund

som en bro över
mörka vatten
vi möter upp
säger vårt
farväl

en klapp på
kistan

och lågan
slocknar
som ett ljus
i vinden

vi ses en dag
i evigheten

älskade

saknade

pappa




Fri vers (Fri form) av Junia VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-05-01 21:57



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berör mig stark inom då min Pappa gick bort för för 3 månader sedan! kram <3
2015-05-02

  Maiah VIP
Det är alltid många olika tankar och känslor som fyller en i en sådan stund
2015-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Junia
Junia VIP