Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vår i svenssons liv !


Vår


Luktsinnet är borta, ge inte upp!
Enligt forskare, är du död inom fem år
Ge inte upp, lyssna, njut av örats vibration och ögats
Verkliga syn, ge upp allt och njut, av!
Vårens skrammel av folkets bus!
Ruff ruff, jord, luft luft
Kom igen, känn lukten, kom igen!
Vart är våren??
Den är här, bort med den med skadat luktsinne
Ge färd åt doftens kärl
Doften känner rosor, förgötmigej och doften av vinterns oregano!
Men du, sluta gör inte detta mot mig!
Doft doft, luktar gott, svensk gödsel och förgätmigej!
Nu är det dags, att gödsla mys, vår, dig och mig i framtidens spår
Snälla du, ge mig fantasins spår, lämna inte mig i
Frustationens spår, luft luft…andas andas.. inget annat finns
Som i slutändas ändras!
Det är lika bra att njuta av dagen bild……




Fri vers av zamillans
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-01 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zamillans
zamillans