Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(eget foto)


Rasta kroppen, andas själen



ska ner till
havet igen

för där är jag
närmare mig
närmare dig


närmare livets
pulserande mitt
och sanningen


här luftar jag
brännande frågor

som dock förblir
något obesvarade

men som stundom
väger något lättare




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 297 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-05-02 08:28



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
Havet har en kraftfull effekt på människan

både ger ro och styrka.

Väldigt fint skrivet.
2015-05-02

  Lars Hedlin
Vaggas till ro i havets brus ...kram
2015-05-02

    ej medlem längre
Ord som går rätt in i alla sinnen.
2015-05-02

  louisegirl
Varmt och fint i känsla..
Vacker bild!
2015-05-02

  Rise Little One
Ord som ristar sig in i sinnen!
2015-05-02

  Marita Ohlquist VIP
Känner igen mig i din text!
Precis så känns det.
2015-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell