Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i väntan



Din tystnad

är som att vänta på piskrappen

man aldrig ser komma









Fri vers av Baystream
Läst 238 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-05-02 08:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream