Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kanske är det så

att läckaget
i tanken kväver
det största trädet
och den skiraste
plantan av
kärlek




Fri vers av Bengt VIP
Läst 184 gånger
Publicerad 2015-05-02 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP