Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bär längtan i mitt sköte



mina händer
fumlar

min blick
längtar

så din

mina läppar
saknar linjerna
på dina

stunden tär

men jag vet
att vi snart
får ett nytt möte


tills dess
bär jag längtan
varm i mitt sköte




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 280 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-05-03 09:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Guldpoesi! Tycker mycket om!
2015-05-03

  Lars Hedlin
Helt underbart fint och varmt skriftat...Stor innerlig känsla :)
2015-05-03

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat om längtan och saknad!

"Men jag vet att vi snart får ett nytt möte"
Den raden gör det värt att vänta.
2015-05-03

  Peter Olausson VIP
varm, skön, trygg text - och så nära mötets alla äventyr
2015-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell