Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppbrott


smek mig medhårs
killa mig under hakan
prata lent

jag ska spinna
mig in i din väv
nysta i ditt garn

reda ut ditt trassel
igen och igen

det finns en oro
som stör
min tysta själ

vi släpper den
mot ett öppet hav
stilla vågor rullar in

jag länkar mig
fast i mig själv
och börjar gå

nattens alla stjärnor
visar mig vägen
långt bakom mig

hör jag din sorgesång






















Fri vers (Fri form) av wonder
Läst 223 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-05-03 10:41



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En mycket bra dikt1
2015-05-03
  > Nästa text
< Föregående

wonder
wonder