Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För alla drömmar som lever än


känner mig
skör som glas

men jag måste bli
stark som granit


och det finns bara
ett sätt att
nå dit

kämpa, kämpa
kämpa


för min skull
för din skull

för alla drömmar
som lever än




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 249 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-05-03 17:18



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA ett steg i tagen bit för bit...kram
2015-05-04

  louisegirl
Viktigt att kämpa vidare, fast det känns tungt ibland <3
Fint förmedlat
2015-05-03

  Ronny Berk
poesi som förmedlar drömmars styrkor ...
2015-05-03

    ej medlem längre
Att kämpa för sina drömmar....viktigt.
2015-05-03

  Marita Ohlquist VIP
Förmedlar en inre styrka!
Att inte ge upp.
Drömmarna kan bli verklighet.
2015-05-03

  KYREUS of Sweden
Go for it.
2015-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell