Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min okramade barndom

Tomheten väller in
Snabbt
Det är svårt att hinna med,
när det slår hårt.
Ögonen förstår inte
översvämning.
Ett minfält
En våg av rädsla.
Känslan av att vara,
ensam och värdelös.
Skräp.
Bortkastad.
Inte önskad.
Tårar som rinner,
längs kinden i det tysta.
Ingen kommer oskadd
ur ett minfält.




Fri vers av Sara1
Läst 305 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-05-03 21:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Rader som berör ... mig ...
2015-08-28

    Lars J
Känsloväckande text, som berörde mig,

framför allt dessa rader:

"Känslan av att vara,
ensam och värdelös.
Skräp."

Bra diktat!
2015-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Sara1