Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En grym värld

En hjälte av krig
Vapnets väktare
Utstrålande stolthet
Sönder rasade hus
Kala träd, tom mark
Smutsigt vatten
Gevär och granater
Spillror från gårdagen
Sprickorna breder sig långa
Värst drabbad
De ensamma barnen
Smärtsamma trauman
Och livlösa själar
En grym värld
Svårt att förstå
Människans grymhet
De svaga faller hårt
Soldater lika så




Fri vers (Fri form) av Sara1
Läst 382 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-08 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara1