Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbjudet

Det kan vara farligt att älska
Hur kan det komma sig?
Det som till en början kändes rätt
Förändrades och blev fel
Värst av allt är inte att bli ensam kvar
Det svåraste är att inte få välja själv




Fri vers (Fri form) av Sara1
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-02 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara1