Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar av sand

Det börjar i öknen
Vi är unga och nya
Inga hinder
Vi växer i takt
Med stora havet
Öknens vindar
Driver oss fram
Tiden går...
Vägen förändras
Det gula havet
Inte längre fritt
Inkräktande kaktusar
De finns överallt

Frågan är:
Hur ska du tackla dem och följa dina drömmar?




Fri vers av Sara1
Läst 410 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-08 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara1