Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Det suger till i magen
En känsla i bröstet som
Inte kan förklaras
Vill så gärna vara nära
Hela kroppen signalerar
Men allt är stilla
Kroppen svag
En människa behöver
Alltid vara nära




Fri vers av Sara1
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-01 23:56



Bookmark and Share


  Gin83
Tycker denna är riktigt bra
Känns att läsa
Längtan och passionerat
Gillar de fyra sista raderna lite extra och tycker de fungerar även för sig själva
Bra
2017-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Sara1