Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Affirmation? Nej, inte alls på intet sätt och vis ... Blott bara en deklaration befäst i ord som berättar att vissa handlingar har sitt obevekliga pris ...


Om syftet är att avveckla mig ...

... från denna
min fysiska existens
är det inte så klokt
att välja att göra mitt liv
till en fullständig omöjlighet ...

Ty är det någonting
jag behärskar till fulländning
och som jag förstår mig på
sä är det just att klara ut
det allra mest omöjliga
som de flesta andra
redan givit upp
hoppet om att lösa 
redan sedan länge förut ...

Det är liksom 
något man skulle 
kunna benämna vara
min speciella expertfunktion
vilken yrkesmässigt
under större delen av mitt liv
varit en nödvändig tillgång
då den efterfrågats i mången situation ...

Men med tillräcklig provokation
från en och annan 
ansvarig person
kommer den nog
att åter vakna till liv igen
och då lär det omöjliga
åter en gång bli min vän ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-05-04 12:01



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
du har sådan
kämparglöd
som få har
fler som dig
behövs i dagens samhälle
du ger oss andra
kraft
mod
att göra detsamma

2015-05-04

  Ingrid Trolle
Må krafterna stå
dig bi!
2015-05-04

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Provokationer är ett bränsle som endast ökar den ambitiöses iver att genomföra det den föresatt sig som livsuppgift genomföra,i vissa fall kan det vara så noga uträknat i den strategiska planritningen att inte ens döden förmår hindra dess framfart,om sådden redan blivit spridd.
2015-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP