Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frukost

Jo
och så var det det där med att
vakna upp
och
äta frukost ihop
och
bete sig mänskligt
När man inte riktigt är människa
Fast sällskapet är magiskt
blir det platt och improviserat och kallt och
alldeles för lite Vi och Oss och Nu




Fri vers av airamakire
Läst 241 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-05-04 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

airamakire
airamakire