Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trasig

det är
min trasighet
som gör dig hel
och
din helhet
som gör mig trasig.
vi kompletterar varandra




Fri vers av airamakire
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-05-08 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

airamakire
airamakire