Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aprilväder - det man minns

Saknar
Tycker om
Gör ont
Magen är nog värst
Den känns liksom orolig när jag tänker på honom
Som blommor som håller på att slå ut
men fryser till is igen av några dagars snöstorm i april
Känner mig dämpad när jag tänker på honom
Allting domnar av
Ingenting annat finns
än hans händer
hans lukt, hans kramar
i fyllerus i känslorus
en varm onsdagskväll i april
Alltid när jag tänker tillbaka på honom
hamnar jag där igen
i känslorus, bland minnen från
en varm onsdagskväll i slutet av april




Fri vers av airamakire
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-09 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

airamakire
airamakire