Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gör ont

Har inte mod att fråga hur det står till mellan oss egentligen
Det var ju så länge sedan vi sågs
Jag vill egentligen bara kramas lite och se dig skratta en liten stund åt något jag har att säga
Hålla din hand och låtsas att allt är som vanligt igen
Men ingenting är som vanligt. Vi bor hundra mil ifrån varandra och våra sporadiska sms spelar ingen roll. De bara får mig att bli ännu tommare
Förminskar oss, allt vi var även om vi aldrig var mer än litegrann
Det gör ont att sakna
Det gör ont att undra
Men kanske lika ont, om inte ännu ondare
att veta




Fri vers (Fri form) av airamakire
Läst 298 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-08-03 17:24



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
väl förmedling av fenomenet
2016-08-04

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat om det som varit och det som är!
2016-08-03
  > Nästa text
< Föregående

airamakire
airamakire