Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej och inget

Hej och inget
Under vintervita skyar sitter vi här
Drömmer om våren utan att veta
vad vi ska göra av våren
Vad kan du ge mig och
vad vill jag ge dig
när vintervita skyar och höstgrått mörker övergår till vår av grönt och av blått?




Fri vers (Fri form) av airamakire
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-09 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

airamakire
airamakire