Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara en liten tanke som väcks inom mig lite då och då när jag läser flöden här och annorstädes som ser det som så att dö för den man älskar är det allra högsta beviset på kärlek ...


Även om jag är en obotlig romantiker ...

... till hela mitt väsen
och i fundamentet 
som utgör min natur ...

... så vill jag till dig
som tror dig vara
den som är ämnad för mig
få klargöra en liten detalj ...

- Jag ser ingenting romantiskt
i det där med att
vilja dö för den jag älskar ...

- Däremot vill jag 
att den jag älskar
och som jag är ämnad för
ska vara någon som får mig
att känna att jag

vill få leva tillsammans med henne!

... Länge ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2015-05-04 13:26



Bookmark and Share


  Carl Mikael Fäldt
Underbart klargörande-och mycket kärleksfullt skriftat!
2015-05-06

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2015-05-05

  bittemi VIP
Vackert tänkt av dej!
2015-05-05

  Sommarina VIP
sant man vill ju leva, med den man älskar.....
2015-05-05

  Mirreh VIP
Rätt. Så j*vla rätt!
2015-05-05

  Titti Rydberg VIP
Jag tycker inte alls att det är
romantiskt att bringa den man älskar sorg och lidande.
Det är rent av ondskefullt
Det optimala är väl ändå just
som du skriver
Att få leva ett långt lyckligt liv
med den man älskar.
2015-05-05

  Sofhia Wirström
sant
mycket bra förmedlat
just så ska vi tänka
just så ska kärleken vara

2015-05-04

  Ingrid Trolle
Mycket bra och
vacker tanke.
Att dö vore verkligen
att frambringa sorg
för den som blir kvar
2015-05-04

  Maj-Lis VIP
Sant och vackert
2015-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP