Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vara är att varseblivas! Innan du kom in i mitt medvetande med din existens så fanns du defakto inte i mitt Universum. Så är det med oss alla var och en i förhållande till varandra likväl som till helheten ...


Kreti och pleti är begrepp som ej ...

... i min sinnesvärld
existerar för mig ...

Ty för mig
har alla levande varelser
ett unikt värde
som är värt att respekteras
även om de ej
råkar vara sådana som
tilltalar mig ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-05-04 14:25



Bookmark and Share


  Margit Grell
Stora, fina tankar!
2015-05-08

  P-E-H
Oj, vad jag gillar denna brandfackla som borde spridas till alla världens delar, städer, småbyar och stugor.

Har aldrig gillat uttryckt tidigare och nu förstår jag ännu bättre varför.

Stor kram för din fina människosyn och klokheten i dina alla dina texter.
2015-05-05

  Titti Rydberg VIP
Vi är alla samma skrot och korn
Ingen är förmer än någon annan
"Gud låter sin sol gå upp över både goda och onda"
2015-05-05

  Ingrid Trolle
En mycket fin
inställning till
mänskligheten
och livet.
2015-05-04

  Sofhia Wirström
dina tankar är vackra
fina
underbara

2015-05-04

    ej medlem längre
Fina tankar!
Man skulle önska att alla hade den inställningen.
2015-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP