Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara ord, om Sorg



Sorg, något som känns så jävla mycket - men sällan går att ta på. Inget ord räcker till, meningar framstår tafatta när de försöker förklara hur det känns - på insidan.

Kan försöka stava mig ett rakblad, förklara hur det äter sig genom skinn och kött på min redan flådda kropp. Hur mögligt ben blottas, salt som hälls litervis ner i gap större än Katlagrottan, hur syra har våldtagit tårarna och bränner stora hål i seglivad kindvävnad. Venerna står torra, törstiga – dess pump för länge sedan slutat fungera.

Hur det liksom är som om varenda en utav himmelens änglar fått sina vingar avslitna och dött över ryggens utmärglade benrad, bröstkorgen en öppen bur och vanvettets demoner härar fritt i den luft som likt nålar rispar lungornas cellvävnad, blodig från insidan.

Sorg, en spikmatta utav lava. En käftsmäll som får varenda klocka att stanna. En längtan som aldrig går att döva.

Nä, det går inte att förklara – sorg känns så jävla illa.








Fri vers av Baystream
Läst 203 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-05-04 17:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja visst gör det.....! bra!
2015-05-18

    argument
Du beskriver det så exakt!!
Otroligt bra skrivet!

2015-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream