Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick om Svea Rike

Det fanns ett land kallat Svea Rike
Med ett vackert folk utan dess like
Muslimerna kom
Borde fan få diplom
För att utplåna svearnas rike




Fri vers av Carnelian
Läst 403 gånger
Publicerad 2015-05-04 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carnelian
Carnelian