Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick om nationella proven

Det var en gång en klass på Vacksta
Nationella stod för dörren och därmed basta
Läraren var fräck
Såg till att provet satte skräck
Klassen gjorde uppror och provet kasta




Fri vers av Carnelian
Läst 433 gånger
Publicerad 2015-05-05 08:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carnelian
Carnelian