Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick om döden

När ditt liv börjar falla
När du känner döden kalla
Ta din kniv
Ta ditt liv
Du kommer hjälpa oss alla




Fri vers av Carnelian
Läst 570 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-14 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carnelian
Carnelian