Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick om fika

Ingen i klassen är de andra lika
Särskilt de som på ord är rika
Särskilt jag då
Och de slutade så
Att klassen skriver och Hanna fika




Fri vers av Carnelian
Läst 623 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-05 10:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carnelian
Carnelian