Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick on röster

I min hjärna finns en speciell del
Som tyvärr har kommit att bli lite fel
Tomheten fylls ut
Med röster utan slut
Det är snart så att jag får spel




Fri vers av Carnelian
Läst 395 gånger
Publicerad 2015-05-05 04:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carnelian
Carnelian