Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick om Norge

Det var en tjej som kom från Norge
En dag fick hon stå på torget
Sälja julekransar
Med vackra rävsvansar
Sånt kan man tydligen köpa i Norge




Fri vers av Carnelian
Läst 530 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-05 04:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carnelian
Carnelian