Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick om olycklig kärlek

Det var en tjej från Östersund
Hon trodde aldrig det var hennes stund
Nu står hon där
Olyckligt kär
Synd att hon inte tillåts ha hund




Fri vers av Carnelian
Läst 443 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-05 04:16



Bookmark and Share


  Fredrik Payedar
Tråkigt att du är olyckligt kär, men väldigt bra dikt iaf.
2015-05-16

  S.A.I. Steve Lando VIP
snygg!
2015-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Carnelian
Carnelian