Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick om tonårsproblem

Det var en flicka från Sweden
Som hade fått slut på tiden
Hon tog sin kniv
Hon tog sitt liv
Den stackars invaliden




Fri vers av Carnelian
Läst 327 gånger
Publicerad 2015-05-04 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carnelian
Carnelian