Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick om en händelse i staden

Det var en gång i staden
Det stod på nyhetsbladen
Att Muhammed var väck
Det var också hans släkt
"Karin, hämta chokladen!"




Fri vers av Carnelian
Läst 355 gånger
Publicerad 2015-05-04 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carnelian
Carnelian