Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När tar detta slut?

Cigaretterna skramlar i fickan
Tändaren, nycklarna och ett skrynkligt kvitto
Jag håller dig i handen samtidigt som du blickar bort
Du blåser små lätta moln mot mig

Om du rör mig så spricker jag
Om du lämnar mig fryser jag till is

För jag vet slutet på den här historien innan den ens har börjat
Jag vet att jag kommer försvinna lika snabbt som jag kommit hit

För jag är cigaretten du snart måste fimpa
För det finns inget mer du kan få utav mig
Och om du väntar så kommer jag bränna dig

Men innan det, njut
Njut av rökmolnen som snirklar upp mot skyn
Njut av stjärnorna som blickar ner på oss

För även när jag ligger nertryckt på marken
Och du har glömt bort mig för längesen
Så var det du som tände gnistan och gav mig liv




Fri vers av MM
Läst 302 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-04 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MM
MM