Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lägenheten som brann



lägenheten började brinna
vi var oljiga kroppar
efteråt sov vi trygga som små barn i
sängen där det brunnit som mest
och jag drömde om sånt jag inte kan skriva här
på morgonen berättade du hur jag
ler när jag sover
sen åt vi vi frukost
sen skulle du hem men det regnade så
du fick stanna
och nu brinner lägenheten igen
nu brinner det och det finns
inget vi kan göra det finns
inget vi kan göra





Fri vers av johii
Läst 353 gånger
Publicerad 2006-04-15 21:43



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Persikan förvirrar mig litet i denna text. Den känns inte helt och hållet passande, som att den passar in. Det känns som en, ja ett pussel med en bild av ett brinnande hus och så mitt bland lågorna ligger en bit som föreställer en persika. Det blir svårt att se skogen för alla träd. Det blir svårt att se dikten och dess kvaliteter. Persikan står i vägen.
2006-04-18
  > Nästa text
< Föregående

johii
johii

Mina favoriter
T-RED
precis exakt nu