Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett litet förlåt betyder så mycket

 

Ett underbart ljud

ett vackert sound

Hörs från drömmens brud

i en lyxförpackningsblund

 

Hon slutar ljuga

slutar förtala

Stoppar tillbaks en stulen tjuga

som för att återbetala

 

Sina synder från igår

som hon tidigare girigt utnyttjat

Utan att bry sig hur andra mår

knuffat ner alla pappor i sorgens gyttja

 

Men äntligen uttalas

det lilla ordet förlåt  

nu blir en mänskligare stass

hennes nya grannlåt




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 571 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-05 01:17



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar.
2015-05-05

    ej medlem längre
Det betyder säkert oerhört mycket...
2015-05-05
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP