Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det tar tid

 

att utsläcka
levande varelser som du och jag
blommorna som gryr med ljuset
djurens flämtande
de tunga bergen
det tar sådan tid att
döda allt levande
bära dess kropp 

till havet




Fri vers (Fri form) av Casbah* VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-05-05 14:30



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
satan så snyggt, ja - omöjligt att ångra!
2015-05-05

    Tea Alex
Intensiv.
2015-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Casbah*
Casbah* VIP