Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag Är En Facebook Status Så Att Ni Kan Relatera

Jag gillar sättet att skriva på, att stå på tå för att kunna nå.
Jag vill ha en stor publik, fans och skrik, bli ett erkänt freak.
Det är kul när ni kan relatera, kul att vi är flera, skönt att ni kan acceptera!

Min själ i det stora hela,
är som en facebook status så att ni kan gilla och dela.
Jag känner mig verklig och jordnära, mina känslor får ni förtära.

Jag är multimedia, okänd på wikipedia, fotofilter sepia.
Jag är serverad på ett fat, jag är lat, fylld med kärlek och hat så jag är ingen snabbmat.
Poesi är sedvanliga sysslor, precis i plural, inspiration, en röd tråd och garnnystor.




Bunden vers (Rim) av Andreas Widell
Läst 333 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-06 12:54



Bookmark and Share


    Jenny C
Gillad! :) En röd tråd och garnnystor - det är väl hela livet i sammanfattning det!
2015-05-10

  Larz Gustafsson VIP
Jag har aldrig kunnat och kommer aldrig att kunna relatera till FaceBook. Jag har aldrig och kommer aldrig att gå med där.
2015-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Andreas Widell
Andreas Widell