Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kväva en känsla

Den sticker i mig
Kryper
Den känslan jag vill slippa
Den jag vill kväva
Aldrig försvinner den
Aldrig dör den
När jag försöker döda den
Då får den mera liv
Flammar upp likt lågor
Lågor som fått mera syre
Jag behöver också syre
För att kunna andas
För att kanske lyckas kväva
För att ta död på den
Känslan jag inte vill ha




Fri vers av Solskensskugga
Läst 140 gånger
Publicerad 2015-05-06 13:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solskensskugga