Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En helande, tankfull, vandring där allt helar, lyfter och spelar för dig


Vårens uttrycksfullhet fängslar

Ljuset fångar och drar, som om allt bara finns där...

Den glittrande smekande vågen fängslar din blick
och rörelsen lugnar dina tankar...

Färgernas skiftningar, bladens öppenhet, blommornas spädhet,
allt tar din uppmärksamhet....

Ljudens variationer tävlar om stundens ackord,
du kopplar, minns o nytänder lekfullhet...

Ljuva, underbara, oskuldsfulla uttryck på en plats,
som bara är för dig precis nu på första parkett.




Fri vers (Fri form) av Ole Sunnerfjell
Läst 384 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-06 15:47



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Jaa...precis så...underbar text...älskar bilden som påminner mej om min å...
2015-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Ole Sunnerfjell
Ole Sunnerfjell