Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sir. cannabis

yes,
hejdå
när han hade rökt hasch över telefonen
nu kan du få mig tusen gånger om
men magen vrider sig sju varv varje gång han rullar en
varje gång doften av hasch förstör mitt huvud
släck din jävla pipa
släng din jävla krita
säg att jag är underbar
när du är nykter
felfri
så ses vi






Fri vers (Fri form) av trött
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-05-06 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trött
trött