Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En svensk tiggare någonstans i Sverige

 

 En svensk tiggare

Sittande utanför ICA

uteliggare

vill sälja en teckning

 

Han har målat massor av snö

massor av pengar

På en stol designad med björklöv

och en gubbe som går på den snöbetäckta ängen

 

Jag frågar varför teckningen är blank

det kom en snubbe

Han gjorde mig pank

bjöd mig på en nubbe

 

Sen stal han stolen med alla pengar

så det du nu ser

Är den snöbetäckta ängen

det är därför jag ber

 

Köp min teckning

för nu har jag ingenting

Behöver nubbens eftersläckning

på grund av snubbens mobbing

 




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-06 22:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Som många har det i vårt land, utan något att leva av.
2015-05-07
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP