Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorat

 

 

 

Mitt skratt fastnar där emellan dina lår. Naket och hårt.

Dina hjärtslag förvirrar, förringar min hud mot din hud. 

 

Allt som var ljust blev mörkt. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av genni VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-05-06 23:21



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Mycket starkt och berörande!
2015-05-12

    Lovika
Det stannade verkligen upp.
Skickligt skrivet!
2015-05-12

  petter rost
Bakom texten händer något, uppenbarligen ganska plötsligt, snabbt i motsats till diktens egna lugna, ömsinta tilltal. Det är vackert och ohjälpligt gripande.
2015-05-08

  Lehva VIP
Utlämnande, stark och mycket, mycket berörande.
2015-05-07

  Lars Hedlin
Stark känslor i texten!
2015-05-07

  anits VIP
En text som berör och väcker många tankar!
2015-05-07

  Per "Läsaren" Sörqvist
Ett mörker sänker sig.
2015-05-07
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP