Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inuti livet



Där solen skiner, utan omvärldens alla måsten
så liten

nästintill obefintlig
Så vacker, en himmel utan slut
bara drömmar kan se dig

pulsera i små, små slag
i en äng utav liv och grönska
Utan namn, men med oändliga vingar
jag ber dig, att använda

tills den dagen, våra vägar åter får mötas
i värmen på insidan









Fri vers av Baystream
Läst 187 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-05-07 10:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream