Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var tvungen att logga in en stund för att uppdatera mitt internminne med uppgifter jag plötsligt när jag vaknade till upptäckte helt fallit ur mitt åkomstbara sinne ... Kände ett behov av att också logga in lite här ...


Mellanlandning på väg tillbaka ...

... till täcket och kudden ...

Fyra timmar i drömmarnas rike
tar liksom ej
riktigt udden
av tröttheten inom mig ...

Men till kvällningen
lovar jag att du åter
kan få
glädjas eller uppröras
när jag sannolikt
i vanlig ordning
loggar in mig igen ...

(Obs! vad avser vald kategori för denna text
så ligger den närmare drama än dialog ....)




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-05-07 15:25



Bookmark and Share


  Maiah VIP
:-)
2015-05-09

  Hanna Mari Wallin
det ser man fram emot...dina texter bär alltid ngt som berör på olika sätt
2015-05-08

  Ingrid Trolle
Ingen kan hämta sig
efter bara 4 timmar.
Du ordineras till längre
sömnperioder.
2015-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP