Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sekunder utav stiltje



Det susar mellan klaff och kammare
likt den snäcka som viskar

till de hjärtan som vågar
lyssna på dess sång
och längtan


Panna mot panna älskling
våra andetag viskar
de två ord, som bildar den oändlighet
bara de som uttalat dem – kan förstå
och känna

Ärligheten när den är som naknast
och mina läppar landar ovan dina
känner din hand, ömt mot min kind

och precis just här vet jag
att vi kan om vi vill

mötas på andra sidan











Fri vers av Baystream
Läst 183 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-05-08 08:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mästerligt, sensuellt och med en märklig och spännande rytm. Guldstjärna!!!
2015-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream