Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi ses vid floden

undrar hur
länge vi får
vänta

men tänker
alla som jag
älskar

möts

vid floden




Fri vers av Bengt VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-09 08:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP